Странице

понедељак, 25. јул 2016.

Хашка пресуда Милошевићу

Интересантно да нико ово не износи у јавност.
Интернационални криминални суд за бившу југославију (хашки циркус) је званично прогласио Милошевића невиног за ратне злочине у БиХ.
Ипак ова пресуда до сада није доспела у јавност, јер је затрпана у пресуди Караџићу после 1,303 странице од 2,590 страница пресуде.
Шансе да ће неко то пронаћи су минималне, јер веома мали број људи је спреман да чита пресуду од 2,590 страница.
Друга важна ствар је да су западне земље ово заташкавале, да би од Милошевића направиле слику Балканског касапина, што им је одговарало да оправдају интервенцију на Космету.
Чудна је и сама смрт Милошевића, по сада познатим податцима, неколико месеци пре смрти у крви Милошевића је пронађен Рифамицин, који проузрукује срчани удар од чега је Милошевић и умро.
Иронија је да присуство Рифамицина у крви нису рекли Милошевићу, наводно лркар то није рекао због Холандског закона о медицинској тајни.
Међутим такав закон не постоји у Холандији.
Што је још интересантније телеграми (обзнањени од Викиликс) од стране САД власти говоре да су ттибунал и САД амбасада расправљали о присуству Рифамицина, и опасности од могућег срчаног удара без његовог знања и одобрења, што крши медицинске тајне.
Очигледно је да је одлучено да га не пусте на операцију у Русији, и да наставе да му дају исти лек да би добио срчани удар, умро, и да се не би нашли у незгодној ситуацији да морају да признају да је невин.
Е сад питање, ако је невин, и ако Србија није имала ништа са дешавањима у БиХ, по пресуди Хашког Трибунала, чему онда сва ова извињења, крокодилске сузе за жртвама Сребренице и остале глупости, које је скупштина Србије и поједини политичари, даноноћно пласирала у јавност Србије.
По врх свега, породица Милошевића треба да добије одштету а што је још интересантније Србија би требало да добије одштету од западних земаља које су кажњавале Србију и тражиле одговорнос Мило'евића за злочине у БиХ за које га је Хашки Трибунал прогласио невиним. 

Нема коментара: