Странице

петак, 16. август 2013.

Ministarko Slavice, ili nešto radi ili baci gajde

Da mi je neko pricao da će Slavica Djukic Dejanovic biti ovako nesposobna ministarka ja bih mu rekao da prica gluposti. Ali ovih godinu dana koliko je ne polozaju ministra zdravlja pokazala je da taj posao jednostavno ne ume da radi. Ne može ona da upucuje prijatne reci svojim kolegama lekarima, da ih hvali, da ih mazi rečima, treba zeno da sredis situaciju u toj oblasti koja je sada katastrofalna. A ne da se samo smeskas svojim kolegama, hi,hi,hi,hi,hi, a ovamo juče bez pardona isprica na TV totalnu glupost - da država ne može da finansira transplantacije srca u inostranstvu za decu do 18 godina jer je to po njoj diskriminacija. 
Zeno, nije tačno da ova država ne može toj deci da isfinansira transplantaciju srca. Zeno ministarko Slavice, kod te dece se radi o zivotu i smrti, alo bre, jel si ti svesna ko ide na transplantaciju, ne ide se tamo iz besa. Mi sada imamo u državi najviše 6-7 dece koja treba da odu na transplantaciju srca. Pa nemoj bre da mi pricate kako ova država nema para za tu decu. Pa kad je imala para da da Vuku Jeremicu 2 miliona evra da se blesavi po Nju Jorku, da 20 puta dolazi ovamo avionom, iako je on primao platu od OUN a i stan mu je OUN placala, kad smo poslali sa njim u Nju Jork i njegovu kumu Meri Stevanovic da ona tamo kao vodi njemu finansije onda mora da se nadje i 2-3 miliona evra da se pomogne deci da ostanu ziva.
Tu njegovu kumu Meri Stevanovic Jeremic je doveo u Ministarstvo inostranih poslova kada je dosao da bude ministar i ona je bila tamo sef racunovodstva. Tako je vodila racunovodstvo u tom ministarstvu da kada je dosao revizor i video šta je radila sa novcem u Ministarstvu ona je morala za dva dana da pobegne iz Ministarstva u JAT da tamo vodi finansije, ali u JATU čim je dosla posle nekoliko dana (valjda im je revizor javio) oduzeli su joj vodjenje finansija a onda ju je Vuk Jeremic poveo sa sobom u Nju Jork o državnom trosku da mu ona tamo vodi finansije.
I sada ima novca za Vuka Jeremica i za njegovu kumu a nema za bolesnu decu za koje se zna da će umreti ako im se srce ne presadi. Pa pokrali ste milijarde evra i imate obraza da kazete da nema novca za umiruce dete da mu se pomogne. Pa okoreli lopov koji je toliko pokrao ne bi imao srca da kaže sada da nema para za ovo dete neka umre a vi koji ste nas opljackali do gole koze mrtvi ladni bez i malo osecaja stida i odgovornosti sto te opustosili državnu kasu kazete nam ne može, a to vase ne može dalje znaci neka umre. Ma mamicu vam pljackasku i bestidnu.

Нема коментара: