Странице

среда, 26. фебруар 2014.

EU = Cetvrti Rajh

Najnovija desavanja u Ukrajini najviše podsecaju na napad nacisticke posasti od pre 70 godina. Nacisti su osvojili sadasnju Ukrajinu, Krim, dosli sve do Volge i Staljingrada, a onda im je hrabri ruski narod slomio kicmu. U samoj Ukrajini, među Unijatima, bilo je dosta kolaboracionista, U-krajinaca u najgorem smislu te reci. Organizacija Ukrajinskih Nacionalista proglasila je svoju lojalnost nacistickom rezimu Adolfa Hitlera, i pocinila neke od najgnusnijih zločina nad Rusima. 
No, veze EU i njene prethodnice, Treceg rajha, idu dublje. Ono sto je Hitler uradio oruzjem, jurisnici Cetvrtog rajha pokusavaju novcem i pljackom. Lukavo, manipulativno i podlo ulaze sa nekakvim „fondovima”, sa jedinim ciljem da porobe narode poput Grka ili stanovnika Istoka (Drang nach Osten), izvlaceci novac i porobljavajuci beskurpulozno bespomocne narode, stavljajuci ih pod Nemacku dominaciju ovog puta u saradnji sa licemernim „prijateljima” Englezima ali i vatrenih nacistickih nacija, kao sto su Finci, Austrijanci ili, da uzmemo poslednji primer, u izvesnom poganom smislu drastican i izuzetno prljav, monstruozni i genocidni tzv. Hrvati.
Zemlje-žrtve, poput bratske Grcke, ili naše Srbije, trpece jaram neonacistickog zuluma u sprezi sa anglosaksonskim poganim licemernim neoimperijalizmom. Ljudi poput Vladete Jankovica koji je u nedelju gostovao ispred DSS-a u Utisku nedelje, su u početku podržavali „Evropsku ideju”, ali kada su videli i prepoznali prevaru, vrlo brzo su razvili - rezerve.
Šta je četvrti rajh doneo na ovo podrucje? Koje „dobro” su učinili? Sem sto su nas bombardovali, pokusali da otmu Kosovo, ponizavali i u sprezi sa petom kolonom pljackali, šta su još učinili? Podržavaju siptarski basibozuk kako bi nas unistili i do kraja ponizili, prisiljavaju na nekakve sporazume sa neljudima ciji je nadimak „Zmija” i koji su ucestvovali u najbestijalnijem cerupanju organa. U tome im daju podrsku prodane duse i okupacioni rezim petokolonasa. 

Нема коментара: