Странице

четвртак, 22. мај 2014.

Како је Обреновац жртвован за провизију

Градоначелник Обреновца, онај несрећни Ћућко је заиста минирао насипе или долме како их тамо зову повише Обреновца на Колубари по наређењу неког из Београда како би наводно био спашен ТЕНТ (термо централа) који је на самом ушћу Колубаре у Саву. Ћућко је смс-ом добио наређење од некога из Београда да то уради. Оно што нису знали била је количина воде у Колубари која је ишла у том моменту према Обреновцу јер је био мркли мрак и негде око пет ујутру.
Тако ти они дигну насипе у ваздух и вода јурне у Обреновац. Пола људи у насељима Бело поље и  Шљивице у Обреновцу се подавило. Колики је талас и којом брзином ишао илуструје чињеница да је човек који се возио кући колима кад је кренула вода једва спасио живу главу разбивши ветробранско стакло на колима јер врата није могао да отвори од силине воде. Мртви су се скупљали и скупљају у једну напуштену касарну одакле се камионима и хладњачама развозе по београдским гробљима.
Извор из жандармерије каже да је било између 1300 и 1700 жртви укључујући и цигане. Воде у центру Обреновца више нема, град је готово комплетно сув, нема ни муља. Кретање је дозвољено и то само уз пратњу службеног лица. Нема сликања, снимања и сл. Е, сад око ТЕНТ-а. Каже инжењер из ТЕНТ-а да уопште није било потребе да се насипи дижу у ваздух да је тај дан подигнут бедем око ТЕНТ-а. Тај дан око тента и централе као и у остатку Обреновца није било нигде никога осим људи који су тамо радили?!
Већ други дан по поплави су стигли Немци са десетак огромних пумпи да би за пар сати сву воду испумпали из ТЕНТА. Значи ови у врху власти су директно одговорни за ове јаде у Обреновцу јер прво нису заштитли ТЕНТ на време а после да би га заштитли удавили су читав Обреновац. Значи тотално и комплетно лудило. Радимо на томе да провалимо ко је Ћућку послао СМС са наредбом да се насипи минирају.

Сад ће ТЕНТ да продају Немцима као стратешком партнеру као и потопљену Колубару што значи да је неко удавио Обреновац да би узео дебелу провизију на том послу. Тако стоје ствари. Иначе Вучићев кум, онај Никола Петровић о коме нико ништа не сме да напише је у врху ЕПС-а и тамо је од скора инсталиран. Његова фирма прави оне силне мини хидроцнетрале по Србији о којој онај идиот Михајловићка кења. Удавили су Обреновац за провизију од продаје Колубаре и ТЕНТ-а Немцима.

Нема коментара: