Странице

уторак, 13. јануар 2015.

Razmisljanje Aleksandra Vucica

Кад рецимо ортак и ја будемо градили фабрику намештаја у Африци (а не знам кој ће им ђаво, једино ако Европљани пристану да им извозимо?), мораћемо да будемо свесни која је то дивљина и сељана:

- прво - има да се оградимо жицом од 6м и платимо шабане да патролирају. И не да су локалци, јер ће да се ушемирају са комшилуком и све нас скувају. Него Арапе 3.класу, оне што не могу код Ал-Каиде.
- друго - Црње има само да носају иверицу и да чисте по кругу. И то има да доведем наше најгоре скотове да их контролишу и иду свуда за њима. А платићу их таман толико да долазе на посао, ко неће - има ко оће!
- сва стручна места само наши људи, Руси и Индуси, може пар Немаца за рекламу,
- школовање, екологија, здравствена заштита - ма таман посла - има их довољно и само се коте! довешћу европског лекара да их прегледа и вакцинише да се неко од мојих не зарази, а за остало - нек поцркају!
- и каке црне школе, нек мисли о томе њихова влада - сами су је бирали!
- има да им саградимо цркву у кругу фабрике, православну, и да нам долази попа авионом. И црнци: који пређе у православље - њему 10% плата горе, и могу деца на опоравак на Тару (да виде мало за кога раде), а остали са својим вуду-људождерским обичајима да ми се не појављују на очи.
- и да радимо док не потрошимо шуму и не уништимо земљиште. Кад се више не буде исплатило - на авион па кући. А ако се из владе буду бунили - нек дођу њихова деца овамо на школовање, па ће мање да кеwају ((

Нема коментара: