Странице

четвртак, 12. март 2015.

Još jedan veliki uspeh naprednjacke vlade:

BEOGRAD - Nadzorni odbor „Srbijagasa” usvojio je 6. marta ispravku finansijskog izveštaja ove kompanije, čime je i zvanično proglašeno da od 130 milijardi dinara potraživanja za isporučeni gas, čak 112 milijardi, odnosno skoro milijardu evra, nije naplativo i biće otpisan.
Tako je najplaćeniji direktor u Srbiji Dušan Bajatović našao formulu da izbegne smenu sa menadžerske funkcije, koju mu je najavio premijer Aleksandar Vučić, ukoliko do juna ne bude uspeo da reši problem dugova za isporučeni gas.
Do spasonosnog rešenja Bajatović je došao uz pomoć Komisije za ispravku završnog računa za 2014. godinu, koju je sam formirao, a koja je utvrdila da je samo 18 milijardi dinara moguće naplatiti, odnosno 12 odsto od ukupnih količina isporučenog gasa, dok će se preostalih 88 odsto duga verovatno prevaliti na leđa poreskih obveznika.
--------------------------------

Dakle,
sve otete penzije, umanjene plate, povecani nameti, porezi, uvodjenje novih akciza će taman pokriti deo duga od MILIJARDU EVRA koji bahati pripadnik vladajuce SNS koalicije baca u vetar na stetu naroda.
I nemoj da mi neko posle prica o vucicu i reformama koje sprovodi. To nisu reforme nego DEVASTACIJA MATERIJE OVOG DRUSTVA I VREDJANJE ZDRAVOG RAZUMA.


Али, зато грађанству не могу да отпишу дуговања за струју?

Нема коментара: