Странице

недеља, 6. април 2014.

Cionisticki plan

Ovo su reci rabina SINEDRIONA ( Duhovna uprava Jevreja u Rusiji ) Rebe Menahem Mendel Sneersona: 

1. Naša specijalna taktika u borbi protiv crveno-smeđih –NACISTI a svi Slaveni za nas su Nacisti je zbog ocuvanja našeg tajnog znanja. Glavnu ostricu borbe mi će mo proslediti protiv Slovena, osim otpadnika koji su povezani sa Jevrejima iskljucivo interesom. Istina je da ćemo ove izrode posle obavljenih zadataka izbaciti iz našeg drustva. Slovenstvo,a među njima su Rusi-najnepokornij narod u svetu. Nepokorni zato što u skladu sa svojim psihickim i umnim i moralnim sposobnostima koje su izgradjivane na kostima mnogih generacija predaka I GENA na koje se ne može uticati,tj-. Ne mogu se prepraviti! Slovene,Ruse možemo jedino unistiti jer ih nikada nećemo moći potlaciti! Zato ovo „seme” treba zatreti , a to se može postici jedino ako se u brzom naletu nabilo koji način smanje u ljudstvu.

2. Naše metode borbe neće biti vojne ,nego ideološke I ekonomske ,uz upotrebu sopstvene sile koju ima sama Rusija, opremljena modernim naoružanjem koje će još vecom zestinom okrenuti protiv svog naroda,kao sto je npr. bio slučaj u oktobru 1993 godine kada je doslo do pobune u Ruskom parlamentu. Prvo, mi se moramo potruditi da razdvojimo sve Slovenske narode, kojih ima 300 miliona ,(pola njih je Rusa ), na male zemlje koje će samim tim postati oslabljene. Ovde ćemo primeniti nasu staru metodu : ZAVADI PA VLADAJ !!!„ Pokušaćemo posvadjati Slovenske zemlje među sobom,i uvuci njih u međusobne ratove sa jedinim ciljem- Međusobnog unistavanja.
Ukrajinci će misliti da se borbe protiv ekspanzije Rusije, borice se za svoju samostalnost I nezavisnost misleci da tako dobijaju slobodu, ali u isto vreme kako budu dobijali slobodu upadace u naše kandze. Isto će misliti I Rusi, koji će se navodno boriti za svoje interese I vracanje po njima nezakonito oduzete zemlje I tako dalje.
Sve što budemo radili ,radicemo pod maskom borbe za suverenitet , samostalnost I nacionalne ideale. Jedino je tajna u tome sto mi nećemo dati nikome od njih niti samostalnost, niti samoopredeljenje a pogotovu neće biti ni pomene o negovanju nacionalnih tradicija! U ovakvom ratu slovenska stoka bi samo oslabila sebe ,a u stvari ojacala Nas. Mi smo glavni upravljaci ovoga haosa a u stvari stojimo po strani,,ne ucestvujemo u ovim obracunima I ne mesamo se u njih.
U svest Slovena treba da postavimo stereotip mišljenja, koje kaže da je strasna reč biti ”antisemit„. ”. Reč JEVREJIN će govoriti sapatom.

3. Glup slavenski narod ne razume i ne može da shvati da su najgori nacisti upravo oni koji nikada nisu nigde glasno govori o tome A sve će se odvijati pod okriljem demokratije, pocev od predsednickih izbora a u međuvremenu nacinicemo da reč FASIST bude strasna psovka, nešto najgore I najuvredljivije!I ove reci će se bojati svako koga mi Fasistom proglasimo! Mi veoma dobro znamo da nacionalizam ucvrscuje naciju i nju pravi jakom .Parola INTERNACIONALIZAM je zastarela i u to vise niko ne veruje,pa se mora zameniti sloganom „ UNIVERZALNE VREDNOSTI ”
Mi nećemo dati da se podigne nijedan nacionalisticki pokret,a ako se ipak tako nešto desi to ćemo ugusiti ognjem, i macem kako je to već uradjeno u Gruziji Jermeniji i Srbiji.Ali zato, mi ćemo potpuno blagostanje i procvat nasem nacionalizmu-SIONIZMU, preciznije Jevrejskom fasizmu koji u svojoj tajnosti i mocnosti javlja se kao SUPERFASIZAM ! Nije neosnovano to što je na Generalnoj skupstini UN 1975 godine usvojena rezolucija po kojoj je sionizam proglasen kao najveci oblik rasizma I rasne diskriminacije. Ali nasa moc je u međuvremenutoliko dostigla vise nivoe tako da je 1992 godine ta rezolucija ukinuta .Ovaj međunarodni organ je planski postao naše oruzje vlasti nad svetom.

4.Velikoj populaciji Slovena mi ćemo oduzeti nacionalnu elitu koja određuje razvoj I napredak zemlje I na kraju zaokrenuti tok istorije.U narednih 5 godina mi ćemo zatvoriti pola njihovih fakulteta ,saradjivacemo sa Jermenima,Cecenima,Ciganima I ostalim marginalnim narodima, U vlade tih istih slovenskih zemalja trudicemo se da ubacimo sto vise naših ljudi-Jevreja. U medijima takođe potrudicemo se da bude sto vise naših kadrova ,biće sprovedena humanizacija obrazovanja,rezultat čega će biti da se na taj način deluje naljudski um tj, levu I desnu stranu hemisfere ljudskog mozga ,a ta humanizacija podrazumeva proucavanje jezika I knjizevnosti,fizike I matematike. Istorija ne postoji-vremenom će se nametnuti kao istina da je jevrejski narod po Bozjem priznanju Vladar Sveta.IZABRAN.
U Slovenskim zemljama nećemo dozvoliti razvoj nauke, naučno jezgro biće od naših ljudi,a Sloveni će biti robovi. Mladim ljudima dacemo seks,drogu,rock,nasilje,alkohol,I onI će unistavati sami sebe,aditivima uticacemo na plodnost I polako Sloveni će nestati sami od sebe bez kapi prolivene krvi.Hitler je bio glupi decak, delovao je direktno I otvoreno,a mi delujemo pametno –ne ostavljamo tragove.Smanjenje radjanja kod Rusa smanjuje naciju za 2-3 miliona godisnje,bez ikakvih napora.Nema ratova,nema agresije,mirno, neplodnost kod ljudi-nema ljudi,nema grobova,nema leseva….Nisu ni rođeni…
Osim toga treba sejati strah među ljude,jer strahom ćemo I vladati.Strah za zivot, za radno mesto, za buducnost…Strah…

5.Ovi zadaci biće ostvarivani u nekoliko nivoa,85% zemlje pod Arktickim okeanom( javnost još nije svesna toga ) je u našim rukama.Zahvaljujuci dogovorima koji su potpisani od strane Gorbacova I Jeljcina koji ništa ljudima nisu objasnili šta se time u stvaru potpisuje. Na jugu Rusije živi 1 500 000 Jermena,tu će se proglasiti Jermenska republika,zatim ćemo proteratii Kozake,napravicemo odJermenije Hazariju- Izrael. Ostaje nam još da se obracunamo sa Pravoslavnim svestenstvom, gde ćemo u njihove redove ubaciti naše ljude koji po nasoj veri mogu sliziti rituale drugih religija ,a cuvajuci jevrejsku u sebi.Ostale ćemo kupiti ,a koje ne možemo da kupimo,njih neće ni biti…lepo…bez tragova…Vise u Rusiji nema organizovanih struktura, tako da je manipulacija olaksana.

6.Pod vidom demokratskih promena dacemo slovenskoj stoki monarhiju,svakom narodu Marionetu- Predsednika.

7.Novac…NOVAC …on je snaga on je moc Kod koga je novac- kod njega je oruzje najmodernije I placena vojska.Novac vlada medijima,kupuje potrebne ljude,likvidira nepokorne ,bombarduje one koji pruzaju otpor…Iracane Srbe a u perspektivi i Ruse.Vaseg novca vi nemate,vlasti nemate,toga kod vas nema I neće biti,nećemo dati. Mi vas mrzimo bezgranicno,ova mrznja daje nam snagu smejati vam se u lice navodno brinuti o vama I vasoj deci I unucima kojih u stvari neceni biti.Vama je kraj.I dok vi ne shvatiti ovu prostu istinu I pruzate otpor do tada će vas tuci I vise nego sto treba.
Ako budete poslusni ostace vas 60 miliona, u suprotnom 40 miliona.
Sto ćemo da uradimo?

1.likvidacija same mocne I nezavisne imperije koja zauzima jednu sestinu zemaljske kugle-Rusiju.
2.zavladacemo njenim bogatstvom koje čini 70% svih svetskih sirovina I 80%otvorenih svetskih zaliha nafte I gasa.


Na planeti ide promena klime.Pustinja kreće na sever brzinom 10 kilometara godisnje.Obezvodnjavanje zemlje 25 kilometara godisnje,za 20-30 godina treba misliti o preseljavanju velikog broja naroda I taman do tada će na jugu RusijeI Ukrajine biti lepa subttropska klima.A centar Rusije I sever Ukrajine klima sadasnjeg Kavkaza.Ako pogledamo u nazad-istorijski,to je nasa zemlja,Hazarija–IZRAEL ,koju je osvojila Kijevska Rusija u 10 veku.Sloveni ovde su privremenigosti I podlezu iseljavanju daleko na sever iza Moskve I tamo će biti mali rezervat za njih kao za Indijance u Americi. Kompromis je dogovor na obostrano zadovoljstvo. Jacega! 

Нема коментара: