Странице

понедељак, 7. октобар 2013.

Pocetak smrti IMPERIJE

Srz propasti imeprije je u iselenju prozivodnje izvan USA i pada privrednih aktivnosti .
A tome je samo doprinelo i to davanje neradnicima , i tu jeste covek u pravu , jer vecina tih crncuga ( americkih) su teski neradnici i najobičnija bagra , nebih ih poredio sa stokom jer sotka je nešto daleko plemenitije i vrednije a uzimanje od radnog dela stanovnistva.
Svemu je dopirnelo i eksperimentisanje ovih bandita sa Vol Strita i igrarije sa nekretninama gde su presipane iz supljeg u prazno dizali na visi nivo pa sve to puklo , naravno drugacije i nije moglo .
I sada tu smo gde smo dolazi surova realnost . Inače nije ni u Americi nemoguće živeti , ali se mora raditi .
Pukle nekretnine a moralo je jer sve to nije bilo realno , proizvodnja otisla izvan zemlje i sada ocekuju i dalje lagodan zivot .nema toga.
Ko nije zadovoljan Amerikom neka dodje da radi za nas , eto ja sam u oblasti koja radi izvesnu tehnologiju za prehrambenu industiju i uzgred su nam musterije i faramaceuti i posla nikada nije bilo vise .
POsla ima da se useres , ja nikada finansijski bolje nisam stajao a eto u sred te propale Amerike .
Ali buraz mnogi su dosli i vrlo brzo odustali , jer treba uraditi ogroman posao , rokove ispostovati ( koji su veoma kratki ) i to je to Dakle ogroman rad . Eto ja se ne zalim , svega imam samo jedno mi hvali kada bih imao jedno 2 sata dnevno vise slobodnog vremena ne znam gde bih od sreće . Jednostavno previse radimo . A onda imate u USA i one koje pomenu Fleming ( koji ne rade ništa ) a sredine odavno nema
I ajde udovolji svakome . A pitam se da li bi neko od tih lenjih i nezaposlenih crncuga i parazita izdrzao samo nedelju dana rada kod nas u firmi , teško . Oni traže državne sluzbe , gde se malo ( ili nimalo) ne radi a solidna plata , beneficije a toga odavno nema vise .
I to je to .
Inače isto je covek u pravu i što se islamista tiče , ta neradnicka govna polako zajedno sa crncugama se mnoze i narastaju . Ovde u USA još uvek nije alarmantno , ali ima ih sve vise . Mislim da Francuzi će imati malo vise zabave sa tim nakotom , ali eto hteli su ih i dan danas ona nakaza Kusner , podržava siptarske bande a ocrnjuju nas Srbe pa kad je tako neka se uguse svi zajedno u tom islamskom smradu zajedno a uzgred eto im i ta crnacka neradnicka govna pride .
Bilo ko da ima i pola mozga može da vidi šta zapravo nailazi. Samo otvorite vaše oči i pogledajte činjenice. Sledeće su 40 statistika koje dokazuju da je tokom poslednjih deset godina ekonomija SAD već počela sa kolapsom:

1) Prema podacima Svetske banke, američki BND (bruto nacionalni dohodak) je 2001. godine predstavljao 31,8 % celokupne svetske ekonomske proizvodnje. Godine 2011. ta cifra se spustila na 21,6 %.

2) Sjedinjene Američke Države su nekada bile rangirane broj 1. u svetskim BND. Danas su spale na mesto broj 14.

3) Prema rangiranju Svetskog ekonomskog foruma, SAD su tokom poslednjih četiri godine padale u globalnoj ekonomskoj konkurenciji.

4) Od 2000. godine, visina državnog duga SAD je porasla za 11 biliona dolara (napomena: tu se misli na američki spoljni dug, a ne i na unutrašnji. Celokupni unutrašnji i spoljni dug SAD tokom decembra meseca 2012. godine je iznosio 222 biliona dolara).

5) Nazad 2000. godine, naš trgovački deficit sa Kinom je iznosio 83 milijarde dolara. Prošle godine iznosio je 315 milijardi dolara.

6) Godine 2000. oko 17 miliona Amerikanaca je bilo zaposleno u proizvodnji. Danas, samo 12 miliona Amerikanaca je zaposleno u proizvodnji.

7) Sjedinjene Američke Države su od 2001. godine izgubile više od 56,000 „manufakturnih postrojenja”, tj. fabrika.

8) SAD su od 2000. godine izgubile zapanjujućih 32 % radnih mesta koja su postojala u proizvodnji.

9) Između decembra 2000. i decembra 2010. godine, 38 % radnih mesta u proizvodnji je izgubljeno u saveznoj državi Ohajo, 42 % u saveznoj državi Severnoj Karolini i 48 % u saveznoj državi Mičigen.

10) Nazad 1998. godine, SAD su posedovale 25 % svetskog tržišta za izvoz visoke tehnologije, dok je Kina posedovala samo 10 %. Danas, kineski izvozi visoke tehnologije su više nego duplo veći od izvoza visoke tehnologije SAD.

11) Tokom 2002. godine, SAD su prema ostalom svetu imale trgovački deficit u „razvijenim tehnološkim proizvodima” u iznosu od 16 milijardi dolara. Godine 2010. ta cifra je eksplodirala do sume od 82 milijardi dolara. 

Нема коментара: