Странице

понедељак, 1. септембар 2014.

В А Ж Н О С А О П Ш Т Е Њ Е

Поштовани грађани Србије,
Еколошки покрет је ову информацију добио од једног нормално оријентисаног суграђанина који се пита ко је овде нормалан; да ли народ који би дозволио геноцид над својом децом, или власт која то спроводи по налогу злочинаца који хоће да покоре цео свет, а проказане народе као ,,реметилачки,, фактор да избришу са лица земље. Ми вас молимо, прочитајте, прочитајте и упозорите све своје ближње, пријатеље и познанике да знају шта нам се спрема. Уколико дозволимо овај ужас, друго нешто нисмо нити заслужили. Ми верујемо у вас, народ коме припадамо, зато вас и обавештавамо; спремајте мотке, виле и мотике, ово се не може са миром прихватити!
Oзваничење геноцида 
Министарство Здравља Р. Србије
- Министар здравља др Лончар данас је изнео своје предлоге и промене у законима који ће од 1.9.2014. године ступити на снагу када прођу у скупштини.
Влада Србије ( Александар Вучић ), је већ изнео свој став и нагласио да ће поштовати сваку промену у законима зарад уласка у ЕУ.
А ово су промене у законима:
- 1. Закон о здравственој заштити
** мења се члан 15 - сви грађани Р. Србије дужни су да се вакцинишу вакцинама које су прописане законом о заштити становништва од заразних болести. Сваки појединац је дужан да сам сноси комплетне трошкове вакцинације настале у том периоду.
- 2. Закон о имунизацији
** мења се члан 24 - сви грађани Р. Србије ( узраста од 1 до 18 година ), вакцинисаће се 4 пута, вакцином против хепатитиса б. Прву вакцину против хепатитиса б, дете добија у породилишту након 72 сата, а остале три вакцине, дете добија као ревакцинацију.
Саветујем свима да отворе овај закон и прочитају како се и од чега прави вакцина против хепатитиса б.
- 3. Закон заштите становништва од заразних болести
** мења се члан 11 - Све угрожене групе ( пензионери, хронични болесници, као и пацијенти на којима је рађена трансплантација ограна, по новом закону ће морати да се вакцинишу вакцином превенар 13 - тринестовалентна вакцина - произвођач је Новартис.
** мења се члан 14 - Најотпорније групе ( узраста од 9 до 25 година ), биће вакцинисане 6у1 вакцином - произвођач је ГлахоСмитКлајн.
- 4. Закон социјалне заштите Р. Србије
** мења се члан 15 - Особе женског пола ( труднице, као и будуће мајке ), мораће се вакцинисати свим вакцинама прописаним законом како би оствариле право на новчани додатак и право на социјалну заштиту.
- 5. Закон о здравственом осигурању
мења се члан 28 - Право на здравствено осигурање ( односи се само на незапослена лица тј. лица која се налазе на листи националне службе за запошљавање ), остварују право на осигурање унутар државе под условом да су испоштовали комплетан календар вакцинације ( за грађане старије од 18 година ), а за родитеље са децом ( уколико је дете вакцинисано свим вакцинама из дечијег календара вакцинације ).
Честитам влади Србије на ГЕНОЦИДНИМ ПРОМЕНАМА.

Нема коментара: