Странице

недеља, 28. септембар 2014.

ДВЕРИ - расипач националне енергије

Делатност Двери увек се сводила на просипање и разређивања националне енергије.
Цела њихова суштина се своди на промовисање московства и великоруског државног месијанизма и узимање ,,благослова'' од криминалаца и шверцера из СПЦ, несхватајући да у Русији државни стоп за педере нису ни владике ни некакви крсни ходови издејствовали већ масе десничара који су се обрачунавали са педереима, кавкасцима и другим олошем...
И ево, уместо апсолутног супротстављања короднима полиције и марионетама управо у моменту када се одржава парада срама, ДВЕРИ предлажу некакву литију верске установе која у својим редовима на владичанским катедрама има најмање 8 педера (о архимандритима и монасима појединцима да не говоримо) Па зар од њих очекујете да вам буду светло? Од њих који признају Римокатолицизам као равноапостолну цркву???
Већ одавно удбашке владике и удбашка СПЦ, да није удбашка и педерска, већ одавно би ПО КАНОНИМА ВАСЕЉЕНСКИХ САБОРА била дужна ДА АНАТЕМИШЕ СВЕ НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ и МИНИСТРЕ У СРБИЈИ, и јавно са катедре им изрече ПРОКЛЕТСТВО!!! Николај Велимировић је због конкордата АНАТЕМИСАО ПОЛИТИЧАРЕ!
ДВЕРИ су идеолошки бесмислена и празна појава, служи као чиста инплозија националне енергије. Нека се сакупљају по становима и држе психо-терапије, а конкретне политичке потезе препусте енергичним људима који са екуменистичко-јеретичким синодом СПЦ немају везе, те им је и сам ум просветљене и воља здравија.

СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБАН ДЕСНИ СЕКТОР!

Нема коментара: