Странице

недеља, 10. новембар 2013.

ЕКСКЛУЗИВНО ~ откривамо податке о кандидатима за председника општине Лепосавић на шиптарским изборима!


1. Драган Јаблановић, 14 година прима две плате. шиптарску и српску. Има станове у Београду и гради кућу у Врњачкој бањи. Никада није био на ратишту, али је у лепосавићу заједно са женом парадирао у војној униформи. Главни шиптарски човек за врбовање и куповину Срба.

2. Драгиша Крстовић, човек избачен из српског правосуђа због злоупотребе положаја. Шиптарским парама купио више станова у Београду и Врњачкој бањи. Ради као саветник у косовској влади.

3. Недо Радосављевић, главни Сорошов човек. Судски одговарао за крађу у Зубином Потоку. Телевизију су му купили странци.

4. Горан Богдановић, шиптарски па српски министар. Купио станове у Београду и Будви, а заједно са Бранком Нинићем у Београду гради стамбени блок. Деца су му на школовању у Београду. Доказани шиптарски и амерички миљеник.

5. Радош Михајиловић, продао стан општини Лепосавић по енормно високој цени. Његова фирма је Трепчин добављач. Купио стан у Београду.

6. Рашо Величковић, купио кућу у Београду и викендицу на Копаонику. Добијао више милионске донације од Шиптара и странаца, и тако постао успешан привредник. Задња донација износила је 700.000 евра.

7. Зоран Бошковић, у коалицији са одбеглим Риком из Врачева. Направио кућу у Краљеву средствима донатора.


8. Баги Недељковић, заједно са Стевицом учествовао у пљачкању Трепче, на разним пословима, па су чак изводили и радове на путу за Граничане. бацили смо шљунак и узели 2000 евра. У Багијевој кући је било шпијунско гнездо КАРИТАС и ОЕБС. Радио је као шиптарски инспектор у Трепчи и возио њихова кола. Због квинслишког деловања није могао да аванзује на факултету. Сада је заједно са провереним албанофилом Гораном Богдановићем

Нема коментара: