Странице

субота, 9. новембар 2013.

Брисел и опет нове уцене

Запад сасвим добро зна шта предстоји још Србији и шта се од ње очекује. Лажи и скривања владе Србије полако добијау праву слику стварне величине националне издаје.. 
Вучић, нови Цезар србске владе и десна му рука Дачић, човек без карактера и манира, помало уличар и галамђија али далеко више, неуспела креатура, трубе свакодневно, - изађите на Изборе. 
Обећавају у том случају „спас” нације и Срба иза шиптарских жичаних ограда, то им се наиме спрема! 

Држава која је продала и самовољно издала националне интересе, Влада која услужно ради у интересу губљења србских територија, сада позива на изборе. Косовске, шиптарске! Оне који Србе дефинитивно стављају у оквир новонастале Републике Косова и заувек их истерују из матичне земље, вековне Србије! 
И да лажи издајника не би вечно трајале, Бриселу се и те како жури. Оно што је скривано и пажљиво гурано под тепих, истина да Србија наиме свесно и сагласно предаје Косово, цело и са својим народом, у руке и на милост и немилост Шиптара, данас , на овај дан у коме светло истине засењује досадашње лажи србских издајника, - примадона бриселске кухиње и жена која будно ради на генералном плану запада, да се Србија смањи и распарча, та жена са именом миле и насмејане Ештон, Ивицине драге „Кети” – јасно поручује, - али овог пута оштрим и јасним гласом који није ништа друго, до нова наредба: 
Да не бих писао и послужио се својим речима, сваљен неким емоцијама из којих продире бес, цитираћу последњи чланак објављен данас, на дан 08.11.2013: 

Цитат: 

Кетрин Ештон упозорила Београд да до децембра мора да распусти „паралелне институције” на северу Косова? 


петак, 08. новембар 2013. 

ПРИШТИНА - Високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон је упозорила Београд да до следећег месеца мора да распусти „паралелне институције власти” на северу Косова, уколико жели позитивну одлуку Европског савета о почетку преговора о прикључењу ЕУ, пише данашња Трибуна. 
Лист наводи да се распуштање безбедносних и судских структура показало као највећи изазов приликом примене споразума о нормализацији односа између Београда и Приштине, после локалних избора. 
Од Приштине ЕУ тражи конструктиван однос према формирању српске заједнице општина и других институција које ће омогућити интеграцију северног дела Косова.„ 
(Фонет) 
Тек након овог садржаја и јасне поруке која је у ствари оштра наредба, у јавност се износи нова уцена Запада! Србији предстоји откривање праве истине. За њу су знали и Вучић и Дачић, за те услове је знао и председник Тома, тихи и врли Србин изражене националне свести, - тако се наиме сам продаје у јавности. 
Знала је банда тачно шта предстоји и шта нас још чека. Област Рашке, шапуће се и о тимочкој крајини, Војводина је увелико на тасу невидљиве ваге која мери и сондира наредне могућности, да се Србији узме северна покрајина. 
Све иде по плану и жељама замисли западних силника, док издајничка номенклатура србске Владе, лаје попут уличног џукца на месец и прети звездама да ће их са неба скидати... 
Да ” србске општине„ али под влашћу Приштине! Да коначана предаја Косова заједно са народом, јер тако је одлучено само је србска Влада све скривала и трубила народу лажи и неистине. Драга ”Кети„ је ето издала последњу наредбу, открила лажи србске владе и воз оде кроз кукуруз, Србе са Косова коначно губимо као део Србије. Сутра ће бити мањина у албанском Косову и шиптарски држављани... 
Лаж, и опет лаж, издаја и опет издаја, но истина се не може скривати, садашњи режим је услужни сервис западне политике и не треба се чудити да нас Русија посматра са неповерењем јер зна сву ову истину... 
Последња, данашња изјава руског Амбасадора јасно показује да нам Русија више не верује и да ће се прилагодити новим условима у којима Србија упорно срља у европском правцу. Без изгледа да тамо и стигне... 

Нема коментара: