Странице

субота, 30. новембар 2013.

Научници који су упокојили ГМ вампира

Професор Жил Ерик Серални је са својим тимом научника са француског универзитета Каен (Caen) урадио студију која је својим шокантним показатељима о смртоносним ефектима...
За увођење ГМО „семена уништења" у Србију, покренута је тешка машинерија у чији су погон стављени лобисти на челу са Алексејом Тарасјевим, председником Савета за биолошку сигурност, тренираног и финансираног од стране америчког Министарства за пољопривреду, Министарство за пољопривреду, шумарство и водопривреду на челу са министром Драганом Гламочићем... законе пишу представници биотехнолошких корпорација, покрећу се ПР операције које рачунају на одсуство елементарне моћи расуђивања медијски слуђених грађана Србије.
У тренутку када се Србија налази под стравичним притисцима да измени законе који су нас до сада штитили од генетички модификованих организама који представљају опасност по здравље људи, биљног и животињеског света, природну средину и самоодрживу пољопривреду, у емисији „Шифре времена" разговарамо са проф.др. Жилом Ериком Сералинијем и др.Џоном Фејганом.
Професор Жил Ерик Серални је са својим тимом научника са француског универзитета Каен (Caen) урадио студију која је својим шокантним показатељима о смртоносним ефектима Монсантовог кукуруза NK603 и Монсантовог хербицида Раундап, одјекнула као научна термонуклеарна бомба. Студија објављена септембра 2012.године у угледном часопису Food and Chemical Toxicolog, показала је да Монсантов кукуруз NK603, као и најкоришћенији хербицид Раундап, коришћени независно или здружено, изазивају туморе, поремећаје аутоимуног система, хормона и читав низ других поремећаја који доводе до преране смрти пацова храњених „франкенштајн храном", како гласи назив који је семену уништења наденула британска штампа. Тим професора Сералинија, први је и то у највећој тајности, како би избегао притиске, спровео двогодишње истраживање на скупини од преко 200 пацова. Истраживање је коштало 3,2 милиона евра и после резултата овог истраживања ништа није било, нити ће бити као пре. Серија стандардизованих напада којима је корумпирана наука покушала да дискредитује налазе Сералинијеве студије, само је још више уверила човечанство да наука и научници без савести саучествују у постављању смртоносне клопке коју су осмислиле психопате жељне да планету ослободе „сувишних људи".
Др. Џон Фејган, молекуларни биолог, један је од пионира отпора намерама моћних интереса да постану власници генетичке баштине човечанства, порекла и тока живота на Земљи. Др. Фејган је свој етички став исказао враћањем гранта у износу од 614.000 долара Националном институту за здравље, који је добио за истраживање рака које је засновано на генетичком инжињерингу, након чега је повукао апликације за још два граната у износу од 1, 25 милиона долара.

Џон Фејган је један од водећих ауторитета у свету по питањима самоодрживости производње хране, биосигурности и тестирања ГМО.

Нема коментара: