Странице

субота, 6. јул 2013.

Живко-ле-ле, ДОСТОЈНИ

Учествујући у емисији ЋИРИЛИЦА бивши курсадѕија македонске образбе и бивши, на жалост премијер, на велику жалост био и ПРЕМИЈЕР, покакзао је још једном да није био приклада ни да буде надзорник у неком војвођанском СВИЊЦУ ИЛИ КОКОШИЊЦУ, а камо да води Србе. 
Тачније, он је одлично квалификован да буде премијер и ПРЕДСЕДНИК оних Срба који СУ ДОСТОЈНИ ЕВРОПЕ И ГЛАСАЊА, овако о последњем дотични у емисији се ОПОГАНИ, ПАСЈИМ ЈЕЗИКОМ ЗМИЈСКОГ ПАЛАЦАЊА ОН ОДВАЛИ, "ОНИ КОЈИ НИСУ ЗА ЕВРОПУ НИСУ ДОСТОЈНИ ГЛАСАЊА"! 
Aх, па то је та чувена НИШКА ПАМЕТ са којом је Србија могла и нека иде у Европу, АСИСТИРАЛА МУ ЈЕ НЕКА ЖЕНТУРАЧА, НИЈЕ ЧИНИ МИ СЕ ОД ОНИХ ЦРНИХ НЕГО НЕКА СТРУЧНО ОСПОСОБЉЕНА, читај джепова напуњених одређеном валутом, да остатку ЗАБЛУДЕЛИХ СРБА ОБЈАСНИ ДА ЈЕ СРБИЈИ У ЕВРОПИ МЕСТО И НИГДЕ ДРУГОМ... при томе се обрушила на Путина и Путинизацију (ех, ту смо, то их сврби) која је као узела маха у Сpбији па ту ВЕЛИ, и види разлоге за брзо давање Датума Србији... 
Дакако и од ове експерткиње за aнтипутинизацију Срба, ни од НИШКОГ ПОЛИТИЧКОГ КАЛФЕ нисмо чули разлоге за ПРИПАДНОСТ СРБА ЕВРОПИ, СЕМ ДА ТО ХОЋЕ ВЕЛИКА СИЛА, ПА И ЕВРОПСКА СИЛА, ПА ОНДА ЈЕ РЕД ТУ И БИТИ. Hешто слично су трабуњале све странке 1941, једина сила видљива и опипљива је била ХИТЛЕРОВ ТРЕЋИ РАЈХ, ПА ЈЕ МУДРОШЋУ ТАДА СВЕ ЕЛИТЕ СРБИЈЕ СРБИЈА МИЦ ПО МИЦ ДОШЛА ДО ПАКТА СА ХИТЛЕРОМ, ПА РАЗВРГНУЋА, ПА НЕСТАЈАЊА, ПА ОНДА ЈЕ НЕСТАО ТРЕЋИ РАЈХ.
Тако и сада сви хрле новом ЧЕТВРТОМ РАЈХУ, ОН ЈЕ ЈЕДИНИ ВИЉИВ, АГРЕСИВАН, ТУ ЈЕ, НЕМА СЕ КУД, АКО СРБИЈА ПОПИЈЕ ПОНОВО, АЛИ ОВОГА ПУТА АТОМСКЕ БОМБЕ БИЋЕ ОПЕТ ВАПАЈИ ЖЕНА И СРПСКЕ МУШЧАДИ, ПА ЗАШТО! ХА ЗАШТО, БАШ СЕ ЛЕПО НА БАЛОВИМА ПЛЕСАЛО И ЉУБАВИСАЛО СА СС ОФИЦИРИМА. БЕОГРАД ЈЕ БИО ГРАД СЛАДОСТРАШЋА А СВЕ ТО УКИНУЛИ НЕКИ ПРАШЊАВИ ЦРВЕНОАРМЕЈЦИ КОЈИ ОТЕРАЛИ ГОСПОДСКИ ОДЕВЕНЕ И НАМИРИСАНЕ СС ГАУЛАЈТЕРЕ. 
Све ми се чини да ови ЋИРИЛИЧАРИ неумитно воде млин на воду Четвртом Рајху, кад буду пловили у непознато и тамо потопљени нека не кукају да нису знали куд су кренули,Стојадиновић, Цветковић и остали су 1941 пошли, и видели смо како су прошли, жалосно је да њихови наследници нису ништа ново научили. 
Поново плови ЕВРОПСКА БАРКА СА ЧЕТВРТИМ РАЈХОМ, ПЛОВИ ИЗМЕЂУ СЦИЛИ И ХАРИБДИ, А СРБИ МАДА МНОГИ НЕВОЉНО БИЋЕ НА ЊУ УКРЦАНИ. ТОРПЕДА ЋЕ ВЕЋ РЕШИТИ ПРОБЛЕМ, КАД ПАМЕТ, УМ И РАЗУМ НИСУ...! 1944 су остала стотина гробаља широм Сpбије, видећемо како ће после ове торпедашке акције изгледати остатак избезумљених Сpба.
ЈА ТИПУЈЕМ НА ИЗГЛЕД РУМУНСКЕ КОЊИЧКЕ РЕГИМЕНТЕ НАКОН ШТО ЈЕ БИЛА САТРВЕНА КОД СТАЉИНГРАДА, НЕШТО СЛИЧНО ЋЕ БИТИ СА СРПСКОМ ЕКСПЕДИЦИЈОМ... тек онако, братски од БРАЋЕ РУСА, ЈЕР ДРУГАЧИЈЕ УБЕЂИВАЊЕ УНИЖЕНОЈ БАЛКАНСКОЈ АВАЈ ЕВРОПСКОЈ РАСИ НИЈЕ ПОМАГАЛО...!
ЗОВ ЗЛОДЕЛА И ГРЕХА ЈЕ НЕОДОЉИВ!

Нема коментара: