Странице

недеља, 31. август 2014.

Немачки блогер о „Путину”

Зла дела Владимира Владимировића Путина

Ниједан човек прошлог века није тлачио свет горе од Владимира Путина. Ево списка његових злих дела:

Планета гори

Просто је немогуће навести сва Путинова зла дела јер он са својим активностима почиње још у 18. веку!
Током индијанских ратова на северноамеричком континенту је Путин извршио геноцид и поклао 2 милиона урођеника!

Од 1964 до 1975 је руски диктатор решио да понизи Вијетнам и целу југоисточну Азију. 4 милиона људи је тада изгубило свој живот.
„Agent Orange”, грозно руско изумеће, је послужило као инструмент да многе шуме нестану и висока концентрација диоксина до дана данашњег ствара болесне Вијетнамежане као што им дарује неплодност и побачаје током трудноће.

Путин је правио циркус и у Лаосу, Камбоџи и Кореји. Никада званично није смело да се објави колико људи је морало да страда и плати животом.

Већ 1953 се Путин постарао за пуч иранског председника Мохамеда Мосадегха и уместо њега инсталирао бруталног диктатора шаха Резу Пахлавија. Када је народ Ирана тог злотвора 1979 скинуо са престола и демократски изабрао Ајатолу Коменија, Путин је одмах пожурио да наоружа суседни Ирак и 8 година да га шаље у крвави рат против Ирана.
Отровни гас којим је касније Садам Хусеин читаве курдске регионе усмртио није био немачки, амрички или француски - правио га је Путин лично и персонално. Поред свега тога је исти тај Путин тадашњим санкцијама 500.000 ирачке деце послао у сигурну смрт. Како рече једна његова блиска сарадница, то је била цена коју је вредело платити.

1965 је Путинова војна машинерија организовала пуч у Домениканској Републици и инсталирала хунту. Тако је Путин створио и тамо крвави дугогодишњи грађански рат.

1977 је Путин успео и Ел Салвадор да увуче у десетогодишњи крвави грађански рат.

Од 1981 је Путинова тајна служба подизала муџахедине у Афганистану и радикализовала их у коранским школама на самој граници са Пакистаном. Тако је Путин стварао темељ за све радикалне исламске групације попут Ал Каиде, Ал Нусре, ИСИС-а. Само Путину захваљујемо салафисте, вахабите и такфиристе.

Хондурас 1982, Либан 1983, Гренада 1983, Никарагуа 1985, Хаити 1986, Либија 1986 - само неколико од многих Путинових крвавих станица.

1988 је Путин лично суршио путнички авион са 290 путника изнад Хормуса и окривио Иран.

1989 је Путин наредио окупацију Панаме.
1990 је Путин одлучио да помогне нарко-картелима и подржао у Колумбији паравојне формације.

1991 је Путин улетео у Кувајт.

1992 је Путин бившу СФРЈ бомбама сахранио, као и 1999 Србију.

1994 је лично Путин устоличио бруталног диктатора Jean- Bertrand Aristide-а на Хаитију иако га је народ био најурио.

2001 је Путин без разлога напао Афганистан и раскомадао га.

2003 следи Ирак. Путин не може ни њега да смисли.

Изнад Афганистана, Србије и Ирака је Путин лично неколико стотина тона радиоактивне уранијумске муниције испалио и тако унаказио ове делове света за следећих 4-5 милијарди година.
Недавно је Путин финансирао фашистичку багру у Кијеву. Дао им је 5 милијарди Долара да би фашисти дошли на власт. Он жели Европу да уведе у рат против САД - подразумева се да се то треба догодити на европском терену!
Путинове војне базе се налазе свуда у свету. У Египту, Џибутију, у Кенији и Афганистану, у Бахраину, Грузији и Ираку, у Јапану и Катару, у Киргизији, Кувајту, Пакистану, Саудијској Арабији, Јужној Кореји и Турској, у Уједињеним Арапским Емиратима, Аустралији и на Новом Зеланду, у Немачкој, Бугарској, на Космету, у Грчкој, Италији, Пољској, Румунији, Шпанији, Мађарској, Коста Рики, Ел Салвадору и на Греланду, на Куби, Хондурасу, у Колумбији, Парагвају и Перуу - свуда се Путин укрцао.
Закључак: миран света је са Путином немогућа мисија.Он зна врло добро да би рат, ако га не би наметнуо свету, избио у његовој земљи, као што често можемо видети на тв-у. Зато је његов полицијски апарат моћан и претворен у паравојну групу која се према сопственом народу опходи злочиначки. А то што он своја зла дела пребацује на друге и кривицу даје увек другима - то је најмањи проблем. 

Нема коментара: