Странице

понедељак, 9. јун 2008.

Braca bez gaca koja rastura Srbiju

Ne samo prazne price već klasicno kriminalno udruzenje Tadic DS, Canak; LDP, nevladine organizacije na celu sa Kandickom i Biserko.
Meni još uvek nije jasno u tom birackom telu gde ima oko 40% Srba ostalo to znaju i mala deca su manjine (Muslimani, Hrvati, Madjari i ostala svita) kako ti Srbi ako smem da ih tako nazovem, jer ujedno kada njih nazivam Srbima vredjam nas ostale Srbe, kako su dopustili da padnu pod uticaj pod jednu kriminalno sektasku druzinu koja se sluzi najprljavijim nacinom unistenja Srbije i Srpskog naroda. Do sada niko nije hteo napraviti listu tih fanatika, ali evo ja ću pokusati:
1. Boris Tadic-glava udruzenja - Bosanac ne utvrdjenog indetiteta
2. Micunovic - ideolog udruzenja postavljen od CIA
3. Sutanovac (u narodu poznat kao DUDULE) kum, naslednik kuma koji je zaduzen za rasturanje vojske Srbije.
Ponos (poreklo-madjarsko-hrvatsko) pasenog glave udruzenja, uvodjenje NATO strukture i unutrasnje rasturanje vojske Srbije koje dobija iz kancelarije, koja se nalazi u neposrednoj blizini njegove kancelarije
5. Vuk Jeremic - kupljen za veci novac od strane CIA, koja je i vrsila njegovo usavrsavanje zaduzen za zaslepljivanje Srpske javnosti, o njegovoj iskrenoj borbi za spas Srbije sirom sveta.
6. Mladja Dinkic (ovo je poseban kapitl) finansijer svih akcija, koordinator rasturanja industrije, privrede a ujedno unocvavanja i rasprodaje preostale ekonomije tj. prenosenje kompletne ekonomije na vlasnike iz EU i SAD.
7. Dulic - presednik skupstine (Jugosloven-Hrvat), dvolicna uloga koja će se ogledati u drugoj etapi rasturanja Srbije, takozvana secesija Vojvodine, gde on sebe vidi odnosno obecana mu je fotelja malog Tadica u Vojvodini.
8. Cedomir Jovanovic - Bosanac (majka Bosanka, otac mogao ga je napraviti i Turcin to se nezna) specijalna uloga koju dobija nakon izvrsenog zadatka likvidacija Djindjica, jeste da govori ono sto EU i SAD kažu i sprovode u delo, on govori istinu i kontrira Tadicu, samim tim se pravi ravnoteza i usaglasavanje stavova. DS je sam isao na to i napravio LDP, jer DS nije mogao da ide isuvise direktno u rasturanju Srbije, samim tim su žrtvovali Jovanovica koji je oberucke prihvatio etiketu izdajnika.
9. Djelic (on nema nikoga osim tetke) u narodu poznat kao kikirez (mali pevac) e ovaj je opasan, on ima propagandu u rukama, on koristi sve sto mu je na dohvat ruke kako bi sto vise obmanuo narod. U narodu poznat kao najbolji prodavac magle, ali ujedno jedan od retkih koji radi bez kontrole, on jeste pod nadzorom ali svoj kapital uvek na vreme da preusmeri na pravu adresu i uvek je spreman da se izgubi poput magle, koferce i laptop su uvek u njgovoj neposrednoj blizini
Rasim Ljaljic - CIA je radila na njegovom usavrsavanju mnogo vise nego sto je to radila kod drugih (osporavali su njegovu inteligenciju), on je taj koji je zaduzen za omalovazavanje Srpske nacije, ponizavanje Srpskih vojskovodja a za nagradu mu je obecano isto kao i Dulicu u Vojvodini, mali Tadic u Sandzaku. On je ispao podoban iz tog razloga da jedino poturica može taj zadatak izvrsiti perfektno.
11. B92 - BLIC (ima i drugih ali oni su irelevantni da bi uticali na javnost) Sve komande i upustva se dobijaju upravo na B92, jer to im je kao komandno mesto odakle reaguju. To smo se uverili vise puta a skorasnji primer je propaganda smišljena na B92 KPSPVP ZA PATIKE o ostalim deliktima možemo nabrajati danima, samim tim neki su stavili tu medijsku kucu na prioritetno mesto prilikom rusenja ove sektaske organizacije. Jer kada unistis komandu onda je mnogo lakse unistiti ostale strukture.
12. Natasa Kandic, Biserko i ostala banda, hm... Da lovci na Srpske patriote koji su ucestvovali u ratu,zaduzene za nakaradno i sramno prikazivanje njihovih zločina. Pocev od montiranja laznih svedoka, Srebrenicko streljanje a posebnu ulogu je imala prilikom posete Pristini. Ta uloga se svodi na zastitu Siptarskih zločinaca od dalje gonjenja i smanjivanja njihovog dela u masakru nad Srbima. Sve je to vrsta psiholoskog rata koji mora da probije Serbsku javnost i prikazivanje njene licnosti kao neke nove MAJKE TEREZE iz Srbije.
13. Ministarstvo dijaspore - odvracanje dijaspore od glasanja, dezinformisanje, laziranje glasanja (jedino dijaspora nije pod kontrolom) lobiranje dijaspore o investicijama u Srbiji i velike podrske vlade prilikom ulaganja. Razumnim jezikom receno, pljackanje dijaspore.
E to su osnovne karakteristike, organizatora, izvrsioca i saradnika rasturanja Srbije i dovodjene na Beogradski pasaluk (plan od CIA i EU nova država bi se zvala Beogradska republika ujedinjenih Balkanskih naroda) radi se na kracoj formuli.
E sada moji dragi Srbi dobro razmislite i stavite ne tri već dva prsta na celo pa saberite, oduzmite i vidite do kakvog rešenja dolazite. Kada uzmete glasacki listic dobro razmislite šta ćete zaokruziti. Jedan nas veliki pisac i Nobelovac Ivo Andric je rekao: KADA BI U KUCI SVAKO OSTVARIO SVOJE PRAVO; A TO JE I MOGUCE, TA KUCA BI NESTALA. Vi razmislite dali želite imati svoju kucu ili dati svima u toj kuci za pravo.
Kosovo je Srbija.

Нема коментара: