Странице

петак, 6. јун 2008.

Tipicne komunjare

Vi koji ste mladji se ne secate komunjarizma u Srbiji ali to je bukvalno ovo sto sada vidite, uz dodatak da su ovi još gori. Eno se cenjkaju...nude jedni drugima pare koje nisu njihove i polozaje koji nisu njihovi. Narod, blentav navija, pojma nema da neko mulja sa narodnom imovinom. „Jes čuo da mu nude 10 miliona evrova ?”
„Normalno da mu nude ali ja ne bih pristao ispod 15 !” „Ma uzece on na kraju jedno dvajes, šta mislis ?” „Oce...i treba...bas volim da im zavrne usi”.
Tako pricaju dvojica koji će sutra da skacu sa mosta u Savu zato što imaju po 40 godina u guzicu i svega (kombinovano) 3 ipo meseca radnog staza. Pijaca u Obrenovcu..gde se prodaju volovi, konji...slika i prilika „politicke scene” u Srbiji. „Domaćine, posto ti ova vo ?” „Nej ti ga dam ispod četiripomeleona” Jedino sto u Obrenovcu ovakve kupovine idu javno...još se seljaci dernjaju da bi ih neko vido kako su domaćini i kako mogu da izbroju „odma” četiripo meleona. Sve u kesu.
„Dobijes 3 ministarstva, sedam naplatnih rampi na autoputu i dvajes direktorskih pozicija”. „Resto u kesu”. Posle ufate i sude nekom Legiji il onom zvekiju sto je ubio finog coveka.. Sude im ko da su ubili pravog.
Haos..

miskop

Нема коментара: