Странице

субота, 7. децембар 2013.

Krajnji cilj Margetica i Trifunovica

Ja sam prvo mislio da su ova dvojica taj Margetic i taj Darko Trifunovic zeljni neke promocije, da su malo otkaceni itd, ali kada covek malo vise razmisli onda dodje do zakljucka kako oni ipak imaju neki veoma opasan cilj. A taj njihov cilj jeste da stvore atmosferu kako je eto Dinkic nasao te pare na Kipru, koje je kao Milosevic sakrio tamo a to treba da znači da je Milosevic sakrio devizne rezerve SFRJ i da onda stvore sliku kako je država Srbija opljackala devizne rezerve SFRJ i kako je te devozne rezerve je sakrila na Kipar, kako ih je ova vlast pronasla i kako bi trebalo da taj novac sa kojim oni manipulisu udje u deobni bilans sa ostalim republikama SFRJ. 
Eto, to je njihov cilj a to što sada za to skrivanje optuzuju Dinkica to je zato što se on posvadjao sa SPS-om i oni to koriste o ovoj svojoj svojevrsnoj manipulaciji ali manipulaciji sa ozbiljnim ciljem a to je da država Srbija duguje ostalim republikama 60% od te njihove izmišljene sume. Jer oni na taj način se predstavljaju kako brane ovu državu i ovu vlast od Dinkica. A cilj im je veoma opasan i zato treba dobro istraziti ko su zapravo ti ljudi i ko iza njih stoji.
Da se nije Dinkic posvadjao sa ovima oni bi nasli već nekog drugog da optuze, jer Hrvatska grca bez novca, za Sloveniju i da ne pricamo i dobro bi im doslo da im sada otmu od Srbije koju milijardu.
Inače ovaj Darko Trifunovic je kadar BiH i to onog antisrpskog dela BiH, on je bio čak i neki diplomata u BiH MIP-u i to kao muslimanski kadar a ne kadar Republike Srpske koju zestoko napada samo malo proguglajte pa ćete videti šta on sve prica protiv Republike Srpske. Ustremio se protiv Dodika, a znamo kome smeta Dodik.Inače on je beogradjanin ali eto radi covek za onoga kome želi da pomogne ili koji vise plati.
Ja ocekujem da ta grupa pokrene i međunarodnu akciju za ovaj novac koji su naveli da je kao pronadjen na Kipru i sakriven a ako ste obratili paznju oni su na toj konferenciji za stampu koju su pre dan dva odrzali mlatarali sa nekim fotokopijama (najverovatnije falsifikovanim)
Sve je tu jasno samo je zalosno sto su u toj stvari sa njima i ti nasi nekakvi nazovi Srbi, taj Antic, savetnik u kabinetu predsednika, pa verovatno ima ih još takvih jadnika Srba tamo uz njih, ali para vrti gde burgija neće.
A kada su u pitanju Antic i ovi ostali nasi Srbi nije samo u pitanju napad na Vucica zbog hapsenja Miskovica (mada i to je jedna od njihove delatnosti) već je ovde u pitanju i optuzba Srbije da je sakrila novac iz deviznih rezervi SFRJ koje je Milosevic navodno izneo na Kipar a da su ga ovi sadasnji nasli i sakrili tako da oni polako stvaraju osnovu da se pokrenje i pitanje sukcesije tog novca. Prvo su manipulisali sa sumom od 10 milijarde evra pa su im nalogodavci iz bivših republika rekli da je to malo da im treba vise i onda sada idu na sumu od 18 milijarde evra.

Нема коментара: