Странице

понедељак, 2. децембар 2013.

Ljuti krajisnici iz pozadine

DOKLE CETE VISE DA PALITE VATRU BAGRO.
I POSLE DA IZVLACITE DUPE I DA UVLACITE SRBIJU U KONFLIKTE SA KOMSIJAMA.
JEL VAM JE BILO MALO RATOVANJA?
UVUKLI STE NAS U PRVI SVETSKI RAT I RAT 1991 GODINE I POBEGLI STO DALJE OD FRONTA I OSTAVILI PRAVE SRBE BORCE I NEMOCNE I NAIVNE DA SE BORE I RATUJU ZA VAS KOJI STE ZAPALILI VATRU, A VI GLAVOM BEZ OBZIRA SA IMOVINOM I PARAMA POBEGLI.
SAD ISTO POKUSAVATE DA NAPRAVITE RAT I OPET DA STRADA NEVIN NAROD I NAS I NJIHOV.
MANGUPIRATE SE KUKAVICKI GDE NE TREBA A GDE TREBA CUTITE I PODVLACITE REP I BEZANIJA.
DA LI STE SVESNI DA SAMO ODMAZETE SRBIJI I DA PRAVITE MRZNJU I OMRAZU KOD OSTALOG SVETA PREMA SRPSTVU I SRBIJI.
VI CETE POSLE KAD SE OPET ZAKUVA DA POBEGNETE A SRBIJA I SRBI CE OPET DA ISPASTAJU ZBOG VAS NEKOLICINE PIJANIH PROVOKATORA I HRABRIH SAMO Među SVOJIMA I Među SLABIJIMA.
STIDITE SE JER URUSAVATE UGLED SVIM SRBIMA NA SVETU I STVARATE LAZNU SLIKU O NAMA U SVETU I DAJETE IM ZA PRAVO DA MISLE DA SMO NAJGORI DIVLJACI NA SVETU.  "

Komentar na komentar

" Onomad u BGD gostovala ina ustaškinja tereza kesa, organizator k'o drugi, nego neki likota zatezalo, kako kažu tezak prevarant. 
krajisnici placali za kartu vise.. 3 x veću od regularne cene, bez obzira sto ih je ta ustaškinja do prekjuce nazivala prljavim četnicima koljacima.(bar da su bili i C* od četnika, nego najobičnije pobegulje) Na koncertu visili krajisnici bukvalno 2 na jednog i slali urlike divljenja prema krvatskoj istarelij droplji.. 
Šta reci za Jarane kad je onomad gostovao Breeego u BGD na Carevoj Cupriji.. 
Da si kojim slučajem svakom posetiocu jaranu u bublici okacio zuti krug na reveru, Careva Cuprija bi se zutela k'o grad mimoza...:) 
Etooooto to su si ti, za koje se kaže: 
dosla divljina, i isterala civilizaciju... "

Нема коментара: