Странице

уторак, 27. мај 2008.

Muka od blica, b92, vlade..

Muka mi je vise od ovakvih medija, ovo je postalo jednom recju STRASNO!
Tolika pristrastnost, toliko bombardovanje laznim vestima da DS ima u stvari većinu i da su oni toboz pobedili, pa onda Koštunica se povlaci iz politike, pa Dacic prelomio da ide sa DS, pa onda vlada u beogradu se LAžNO pravi da bi Dacic vise dobio sutra od DS-a.
Na kraju kad se formira vlada koja sada ima većinu, DSS-NS-SRS-SPS kazace da SPS namerno to radi i da će cekati 4 godine da bi oslabili tu koaliciju i da bi usli u vladu sa DS.
Nekada mi je tv bastilja bila najgora, danas je to upraznjeno mesto zauzeo prvo BLIC pa onda B92.
Jedan normalan komentar tamo ne prolazi, i to se radi namerno da bi se stekao utisak da su mladi, vecina, skroro svi iskljucivo za tadica i njegove.
Toliko trovanje da će se sve srusiti, da će sve stati, da ćemo umreti od gladi, da će nas opet bombardovati, izolovati i ostale gluposti ako pobedi nacionalna politika i vlada prosto vredjaju inteligenciju normalnog coveka u Srbiji.
Pocinjem da mislim da su SRS i DSS daleko postenije i normalnije stranke jer se ne bave prljavstinama ko razni Djilasi i kompanija oko DS-a.
I o kakvoj to EU prica Tadic?
Imali su 8 godina da učine makar jedan pomak.
Niko nije mrdnuo, samo su krali, otimali, muvali.
Kad su dosli izbori odjednom smo sve potpisali, svuda smo primljeni a realno opet ama bas ništa nije uradjeno osim potpisivanje jednog papira koji ne vredi dok ne prođe u zemljama EU.
A uslove znamo, Mladici, Karadzici, standardi, zakoni, i na kraju da priznamo Kosovo.
To samo slep ne vidi.
Sada tadic predlaze Pajtica za premijera, zar zaboravi da je ovaj zreo za zatvor jer je mahao falsifikovanim pasosima nede arneric i avio kartama ubedjujuci nas da je dosla iz Bodruma?
Kome trebaju lazovi i gde mogu takvi ljudi da nas uvedu osim u korupciju i prodaju i duse svoje.
Ko laže taj i krade, oni su javno priznali kad su uhvaceni bili da su lagali.
I sada dobijaju unapredjenje, sramota!

alan ford

Нема коментара: