Странице

уторак, 11. јун 2013.

Doš‘o Miha, pa ne zna da ode

Porazom u Briselu Siniša Mihajlović je i zvanično postao najgori trener u istoriji našeg nacionalnog tima! Počev od Boška Simonovića, koji je 1930. godine Kraljevinu Jugoslavije odveo u Montevideo, pa do danas, nikome osim Siniši Nedodirljivom nije pošlo za rukom da izgubi četiri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko ili Evropsko prvenstvo. Svaka čast, majstore!
Međutim, ni to nije dovoljno našem selektoru da se dostojanstveno povuče i kaže: Ljudi, odo‘ ja jer ovako više ne ide. Ma, jok! Miha peva svoju pesmu. U oktobru - biće u novembru, u decembru - biće u septembru...
I tako svakog meseca. 
Šta ćeš, voli čovek Željka Samardžića.
Za to vreme, FSS mudro ćuti i čeka da istekne ugovor. 
Doduše, apsolutni kretenizam je oterati selektora tri meča pre kraja već izgubljenih kvalifikacija. 
Ali koliko neko treba da ima debeo obraz, pa da pogazi skoro svako obećanje? 
Pričao je Miha da će otići ako izgubimo u Zagrebu, ali se predomislio i obećao da podnosi ostavku kad ostanemo bez teoretskih šansi za plasman na SP. 
Iako je sve to odradio u najkraćem mogućem roku, Mihajlović i dalje sedi na klupi, i sedeće, kaže, do decembra. Hoće čovek još malo da se igra selektora.
Na sve to, Siniša se hvali da je hrabar jer je stisnuo petlju i „podmladio“ reprezentaciju. 
Okej je to, samo ju je mnogo „podmladio“. 
Vrhunac „podmlađivanja“ desio se baš u Briselu s postavom o kojoj sanja i selekcija Brazila; Fejsa, Milivojević, Marković, Mitrović, Šćepovićjesu mladi, ali svi znamo da oni nisu bili tu zbog svojih godina ili budućnosti srpske reprezentacije, već isključivo radi...
Ups, ne smem dalje. Popiću tužbu za ono što svi znamo, ali ne smemo da kažemo!

Нема коментара: