Странице

понедељак, 10. јун 2013.

Tadicevci pokrali u Predsednistvu slike, tepihe, namestaj...

Sinoć u onoj emisiji „Teska reč” na Drugom programu RTS-a Stanislava Pak-Stankovic, savetnica Predsednika Republike je rekla da su Tadicevci sve zivo odneli iz zgrade Predsednistva sto je bilo vredno, odneli stari namestaj a ubacili Simpov, odneli slike, odneli tepihe, pa da se covek zapita pa kako ih bre nije prvo sramota a drugo kako se ne boje da ne budu optuzeni za kradju. 
Pa dobro bre da li je moguće da Tadic i njegova kompanija koji su radili u Predsednistvu odnesu iz zgrade Predsednistva sve vredno, stari vredan namestaj, slike, tepihe, da nisu hteli da sacekaju novoizabranog predsednika države Srbije da predaju duznost. Pa cekajte bre, šta umišljaju ti klasicni lopovi. Pa Tadic mora za to da odgovara zvanicno pred sudskim organima.
Pa nema Tadic pravo da neće da izvrsi primopredaju, da sa svojim savetnicima izadje iz Predsednistva i da ovi novoizabrani udju uprazno Predsednistvo bez primopredaje. Zamislite ta crnogorska lopovcina umislila da je Isus Hrist i naljutio se sto nije izabran i demonstrativno napustio zgradu Predsednistva a zna dobro da je morao da izvrsi primopredaju duznosti. Ili je glumio ljutnju i nije hteo da ovima zvanicno preda duznost zato što je pokrao iz zgrade predsednistva sve sto je bilo vredno. Uzeo stari vredan namestaj a doneo tu Simpov. Ma dzukela jedna lopovska, mora da bude procesuiran, pa ne smemo vise dozvoliti takve stvari.
Tadic je svakako kriv za ovo, čak iako je neko drugi od njegovih savetnika to sve odneo, Tadic je odgovoran jer nije hteo da izvrsi primopredaju pa se sa razlogom može pretpostaviti da je i on lično ucestvovao u toj kradji.


http://www.youtube.com/watch?v=vRLtxGE66xA

Нема коментара: