Странице

субота, 15. јун 2013.

Ej bre, u silosima pravili duplo dno, teski lopovluk

Ljudi bre, pa ovi za vreme Tadica ništa drugo i nisu radili već samo smišljali nacine da sto vise pokradu. Pa jel ste citali kako su u silosima gde se cuvaju robne rezerve pravili duplo dno da se ne vidi koliko je ukradeno i prodato. Pa to je bre čitav projekat kradje, projekat kako da se sto vise ukrade. Ma ove lopove sve treba osuditi na visoke kazne i plus kaznu drustveno korisnog rada ali ne da taj drustveno koristan rad bude po nekim kancelarijama gde će lopurde da cesu jajjjca već da kopaju na njivama Srbije od jutra do mraka a ne da se izlezavaju po zatvoru, da tamo odmaraju i čitaju literaturu, i da onda kroz 3-4 godine izadju na slobodu i da krckaju pokradene milione evra.
Dve stvari treba još uraditi u ovoj borbi protiv korupcije.Prva stvar je da se podigne optuznica protiv Tadica i njegovog kabineta koji su ustvari prakticno vladali ovom državom. Oni su svojim cinjenjem i necinjenjem omgucili ovu nezapamcenu pljacku drave i naroda u svetskoj istoriji.
Druga stvar je da se stupi u kontakt sa Interpolom i da se pronadje bar deo novca koje su ove lopusre ukrale i da se to vrati u zemlju. Jer oni će bre sa radoscu da odleze nekoliko godina u zatvoru i onda će da izadju i da uzivaju po svetu sa tim opljackanim novcem a mi ćemo ovde da gladujemo i da totalno mentalno skrenemo od nemastine. Pa nemojmo biti budale i da tim skotovima dozvolimo da prodju skoro netaknuti i u psihickom i u marijalnom smislu. Oni će bre da se u zatvoru relaksiraju, da se tamo odmaraju, da smišljaju planove šta će i kako da trose taj novac kad izadju, decu su svoju obezbedili, pa nećemo valjda da im dozvolimo da nas do te mere nadvladaju.

Нема коментара: